~~SAYANG KORANG~~

~~NaK NaNgiS taPI...~~

Assalamualaikum...

dua tiga hari ini baby memang sibuk sesangat. dengan sport day lagi, semalam Malam Budaya, banyak benda kene buat..bungkus hamper, beli hadiah lagi...arini ganti class Statistic plak..erm quite busy lah...tak per, student life kata kan...

nak share something kat diariess semua. dua tiga hari ni baby mengalami tekanan perasaan sikit. bukan tekanan mental yer? (walaupun tekanan perasaan ni memberi kesan kepada mental)- tak sampai tahap gila lagi k..banyak benda yang duk bermain-main kat kepala baby. Hal kawan-kawan, hal perasaan, hal kat umah sampaikan benda pelajaran ni baby tak bleh fokus..ermmm...

the way baby release tekanan adalah dengan menangis. tapi macamana nak menangis? wlaupun beban tuh berat tapi baby still tak bleh nangis. baby dah try dengar lagu-lagu sedih, dah try tengok cerita Khabi Khusi Khabi Gham yg memang selalunye berjaya buat baby nangis but still cannot..waaaa lagi tertekan taw...diaries, tolong lah baby nih...hukhukhuk...



p/s Ketika satu pintu tertutup, pintu lain terbuka; namun terkadang kita melihat dan menyesali pintu tertutup tersebut terlalu lama hingga kita tidak melihat pintu lain yang telah terbuka.

p/s grow up girl...stop acting childish...

1 comment:

akmall said...

yes!! please.. do not cry anymore *hihu~