~~SAYANG KORANG~~

~~BerANGan-aNGaN~~

Assalamualaikum...

cewah..macam rajin plak arini duk mengupdate diariess ni kan? hihihi..bukan per, time ada peluang, time ni lah kita grab banyak-banyak..semua tahu kan (ada ker orang tahu? ermm buat-buat tahu lah ek), yg baby ni last year dah kan..umur pun dah bertambah. after this banyak benda lagi yang akan menunggu baby. contohnya, bidang kerje (ni baby perlukan pertolongan banyak2 coz till now, i don't know what im gonna do after graduate). 

sebelum tido ada lah jugak duk berangan-angan. tapi semua angan-angan tuh cam tak kene jer. ye lah berangan jadi site manager..heheheh (per kene ngan minah ni ntah...)konon nak jadi arkitek lah, doktor lah...ish..tak sesuaaaaaiii taw...pastu mula lah berangan dapat duit banyak, beli kereta besar nak bawak anak-anak sedara pergi jalan-jalan, baik pulih rumah especially tang dapur, siap berangan pasang kabinet warna hitam lagi tuh..pastu berangan plak besarkan bilik tido, siap lengkap ngan library kecik sendiri, sekali ngan sofa cleopatra tuk landing time membaca novel, cewahhh kelas kau baby, duk berangan...ermmm sedang syok2 berangan, tiba2 hancur berkecai diganggu rummateku...grrrrrrr...

tapi yang paling best tuk berangan-angan ialah (ish macam malu jer nak tulis kat sini hikhik) berangan berkasih lah...hahahaha...especially with someone you love..macam baby berangan berkasih dengan Kenu Reeves, Tom Cruise, Remy Ishak, Farid Kamil (jangan cakap lah kan...hahaha), Amir Khan and yang terbaru H. aaaaa sapakah itu???  (Lepas nih mesti lah Bell and Akhmal kutuk giler2 ble baca entry ni...)

H tu ialah Lieutenant Horatio k. watak bos dalam CSI Miami..baby dah gilakan dia skrang ni taw. Walaupun berlambak aseiment menunggu tapi sanggup habiskan 12 episod CSI ni..ishh memang ngah giler sekarang nih hahahaha

p/s: angan-angan ni bagus tapi jgan terlalu berangan sampai tengok artis hindustan menari kita pun menari (actually statement ni ditujukan khas wat rummate..)apsal lah ko jadi cam ni?...Sabor je lah...
p/s lagi: dengki kat adik coz dia dah habis periksa and dah blik umah, pakwer dia ato..waaaa tak adil...
p/s lagi-lagi: pun dengki kat adik coz dia dah lama ada pakwer tapi kakak dia ni dah lama membujang...ooooo sedeyyyyyy

2 comments:

E Izabelle Bijoux-Yee said...

Eleh..mesti cover lagi sal H tu kan??alar...nanti si H tu sedarlah nanti..sekarang ni ngah x sedar diri lahi..insyaAllah bila dah sedar,bukan setakat anta baby aje,siap masuk meminang lagi..huhuhuh

~~ZusUliYaiNi mAMaT~~ said...

uik...kan dah kater mesti minah ni salah paham nyer...biarlah dia ngan hidup dia, sapa lah baby ni nak campur..lau dia minang pun, time tu mak dah tido, tak larat tunggu dia bangun hahahaha