~~SAYANG KORANG~~

i have a...

assalamualaikum...

today diary nk criter sal member of bff kat tmpat baby study..during diploma time and during degree time..time diploma dlu, yelah kan budak-budak lagi, tmbh plak diri ni mmg kurang keyakinan so nk cari kwn tuh mmg sush ah..g clas sorng, mkn sorg, and lepk kat library ja slalu..mmg budak nerd ah rupanya baby nih...hehehe since hostel Duyung 9, kat UiTM Dungun mcm home sweet home so baru ah nak berinteraksi..tmbh plak umah tuh ramai classmate so that was the moment i meet my 7 bff..represent to you guys, my friends..k.yong the elders, k.jue,2nd, piyah, wani, wan, ummi and lastly za..huhuhu since then, im not alone anymore yippi...bnayk giler kengan ngan diorang. banyak yang sedey tp banyak lagi yang happy. but the most happiest moment is when all of us went to Pulau Kapas..best giler oooo...yg paling sedey is the last day we at UiTM di hatiku..msti sedey sbb macm that moment is the last time kitaorang jumpe..masing2 bawak haluan sendiri so memang susah ah nk jumpe kan. kat bwh ni time diploma dlu..sorang dah kahwin taw...

my bff


time degree lagi trigger taw. baby further study kat UniSZA.  eventhough cam matang skit, tpi still boleh slah pilih kawan. huhuhu tpi tak lama pun, just 1st sem jer..then i found friends yg mmpunyai banyak karenah..nk senarai pun cam letey jer..first kita mulakan ngan member yg baby kate salah pilih kawan tuh. insan tu ok sbnarnya just ble bab mengata orang kat blakang tuh jadi agk sukar ah kan nak wat member..xper, skrung pun yer jadi lone ranger huhu..xmo ah ckp byak sal yer, mengingatkan baby tntang kenangan sedey jeh..xmooo... slepas kejadian yg menyedihkn itu, Allah s.w.t merahmati diri ini dengan menganugerahkan ramai kawan. Syukur sangat2.  antaranya ialah Nazirah yg gagah n peminat kartoon, hahaha mila yg selalu homesick, hawa yg baik hati, mimi yang penuh kejutan, jihan si insan seni, angah yang comel, naz yg bnyak ckp, joe n eza yg bising n bnyak lagi lah..kan dah ckp, letey taw..ni gmbar kami bersama..

orangers...tomey



by the way, baby sayng kawan2 baby nih..mmmuahhhh

3 comments:

nur syamilah mat said said...

kita memang cumel

zusuliyaini mamat said...

huhu sesungguhnya betul n pasti...

mArDhiYah said...

syg baby jugak...hehehe