~~SAYANG KORANG~~

baby ponteng class

Assalamualaikum....
Diariesss semua aper kbar? its been two days that there is no new entry is this diaries right? miss me? huhuhuhu sori guys...
ok..dua hari yg baby senyap tuh bkn aper, baby cbuk ngan asignment yg semakin membajiri sme cam banjir kat blok asrama baby nih...huhuhu plus sistem wirelss breakdown..grrrr geram giler, baby dah lah banyak benda nk kongsi ngan diariess tpi ble dah satu-satunya benda yang menghubungkan baby ngan korang xleh gne, bertanduk lah baby nk tunggu connection..hehehe

so today ni macm biasa lah baby akan update baby punyer jadual lah kan...

sunday which is today hehahaha
pagi-pagi lagi baby and kawn2 mila, nazirah, hawa n k.zah p jumper madam sally tuk bertanya mengenai presentation hari selasa ni..discourse in media. tpi sat ja lahj coz madam ad meeting kul 10 tuh..at least dia sempat tengok kami pnyer outline heheheh..pastu kmi wat discussion ckit sal nk tengok flow present tu nnti..tengah2 duk syok bncng + sembang (sembang yg lebih tuh hehehe) tup tup madam text hawa cakp class tak der..per lagi kami bersedih lah huhuhuhu itu merupakan satu pembohongan yang amat terang yer..cube gtaw sape yang sedey lau class cancel? mesti x ader kan heheheh..tinggal satu clas ja lah hari ni iaitu IMC..and tetiba satu idea bernas lagi cerdik tahap lipan + gajah + semua binatang kat dunia nih (kesian diorang kan, terkena tempias baby) mula muncul..nak taw per? cuber korang teka...cepat..tekalah..aper korang rase?  ok ok lah sebelum korang annoyyying ngan baby kan..

dengan ini mengumumkan bahawa sesungguhnya dengan hal yang sedemikiannnnnn

BABY PONTENG CLASS


hehehehe

p/s: baby terkena penyakit black sunday....heheheh

2 comments:

Shafiq said...

Hehe. Sekali-sekala takpela. :-)

zusuliyaini mamat said...

syafiq: tu lah..tahap kemalasan kelmarin terlalu tinggiiii....