~~SAYANG KORANG~~

~~cINtA~~

ku bina tembok ampuh
menghalang angin cinta dari menusuk tembus
ku bina benteng tegap
menghalang taufan rindu menuntun kalbu

aku tidak mahu ketidakpastian
aku tidak mahu khabar belakang
apa yang aku mahu

lafazkan CINTA tulus ikhlas...




Assalamualaikum.....

rindu kat baby kan..huhuhuhu lebih kureng dua minggu baby senyap dari memblogkan diri. baby betul-betul sibuk taw diaries. walaupun 15 kali setiap entry mesti ada reason ni kan hehehe...ok serius baby memang sibuk plus line internet slow tahap gaban nih...

sajak kat atas tuh best tak diaries? lama tak menulis n mencipta sajak..bakat lau tak diasah konpem akn tumpul n fosilized beb...hehehe termasuk language acquisition siap hahahaha...so wish u olzz da best and Insyaallah, rajin menulis n ada waktu terlapang plus nak kongsi story hot, baby datang lagi..REMEMBER ME ALWAYS...

P/S: duk layan lagu stacy kisah dongeng..syiokk tuh...
p/s se lagi: sukaneka BEN 7 memang tip top...LOVE U..

1 comment:

akmall said...

hahaha....bagus2..lau tak tumpul..hahaha....dari sem satu lagi..hahahah