~~SAYANG KORANG~~

~~bOLa~~

Assalamualaikum...
semua orang sekarang ni dok hangat story sal bola..asyik asyik bola...ermm yes semalam baby teman member2 BEN 7 tengok bola Terengganu VS N.9..not bad lah kan..baby ni mana lah taw sangat sal bola nih, so just wacth walaupun kadang-kadang suora melebihi yang pakar hahahaha...yeah, the game is good. i like both team. bersemangat waja. best lah semalam. keputusan dia semua orang mesti dah taw so tak yah citer lah. most of terengganuian hope that terengganu team can win which they can have cuti khas kankankan..kami pun berharap gak gitunyer, nmun tak kesampaian hehehe..by the way, kami Ben 7 still cuti coz hari ahad kami memang tak ada kelas hahahahaha....

wokeh, tak mau tulis pnjg-panjg coz internet ni jeles sikit nge baby...jadual baby hari ini as below k:

12 pm: keje org pmpuan, kemas bilik, basuh kain (mesti ad orang tnya asal kul 12? jwpn dia, nih baby still duk ngadap lappy lagi kan, so kul 12 nnti stop ah..hahaha)

1 pm: meeting tuk malam cultre..skali nge mkn tenghari

3 pm: estimate blik meeting..nak wat assignment PR ckit (lau rajin lah)

4.30 pm : badminton...yeayyyyy

8.30 pm: p tengok persembahan gamelan...
okess..ni saje tuk hari ini..bubyeeeee

p/s: dah 2 orang exrummate tegur kurus huhuhuhu
p/s lagi: ermm cam ada perasaan rindu kat sombdy lah ermmmm

3 comments:

zusuliyaini said...

watch lah bukan wacth...sori2 k. typo error

akmall said...

hahaha...aku tau.mesti yang pakai baju warna kuning tu kan?

E Izabelle Bijoux-Yee said...

rindu kat dia ke??emmm..x bangun tido lagi lah tu..sabar!!!