~~SAYANG KORANG~~

~~kEjE baNyak tApi mAlAS BuAt~~

Assalamualaikum....

 hari ini hari jumaat. duk dalam bilik melepak jer kejenyer. pagi tadi rancang nak p jogging. tapi tak jadi coz masing2 misscommunication hahaaha..tak per lah Nazirah yer, esok plak kita jogging..lepas subuh sambung tido bangun pagi pukul 10.30..hahaha dasyat2..sekarang dah pukul 3 pm tapi apa yang baby buat hari ni? ermmm tak ada pape...hahahaha..semua sebab malas...salahkan malas k. assignment berlambak tapi still malas nak buat..huhuhu...tak per...hari ini kita rehat dulu, malam ni baru kita perah otak k..ermmm nak tengok citer Supernatural lah..


p/s: nampak sangat baby malas, tulis pun ckit jer, dah lah berzaman tak buka blog..bagi pelempang jer kat budak ni..
p/s lagi: ishhh..kenapa lah ak tak kaya ek? ermmm

3 comments:

Anonymous said...

samelah kite..mls gok....

akmall said...

kan baby.. kenapa la kita tak kaya macam ornag yang kaya2 nun.....

zusuliyaini said...

dah nasib badan...hahahah