~~SAYANG KORANG~~

~~2 hArI LAgi~~

Assalamualaikum....

Arini buat pertama kalinya baby tulis tajuk dahulu as my guideline sebelum baby merapu macam semalam huhuhu...Apa yang 2 hari lagi nih? hehehe 2 hari lagi ni means 2 hari waktu bekerja baby di TM. Tinggal ari Ahad and Isnin nih. Suke ati taw. Bukan nak kata yang kerja kat sini tak best, just baby rindu nak balik umah, and as i said before masih budak kot nak kerje nih..ceh!! apa perasan lah. Umur dah banyak kata budak..hehehehe

Tambah-tambah lagi dah 11 hari kita berpuasa dan 11 hari tu lah baby tak pernah sekali pun berbuke dengan Mum. hukhukhuk semalam cakap dengan Mum pun cam nak nangis dah..waaaaa nak balik..sabar baby yer..sabar..sobsobsob..dah jangan nak terEmo kat cini yer..huhuhuhu

kat TM ni banyak beri pengalaman kat baby especially in handling customer throught phone or other term is telemarketing. Cewahh speking LONDON tuh gagagaga....1st week baby kat sini buat telemarketing tu pun dah kene maki. Memang best ah pengalaman nih. Cam nak bagi pelempang ja kat pak cik A....Ku ingat namamu sehingga kini..berdendam nih..Ya Ampun, bulan pose ni baby tak baik taw-kata diariess kat baby (hehehehe)...ok, baby ampunkan..Baby halalkan segala perkataan best + kawkaw yang Pak Cik A tu kasi..Customer kan always right..

Pastu baby balik kampung Kemaman sebab diberi task buat direct marketing pulak. Ni lagi best pengalaman die. ada walk in customer (TMPoint), duk tanya sal product terbaru tuh..Duk eksplain punyer eksplain punyer eksplain banyak-banyak sampai habis air sirap 5 gelas.(gulp, ishh balik nanti cari sirap lah hahahaha). Stillllllll lagi tak paham..Last usaha baby nak mempahamkan dia ni, baby blah..duk dalam setengah jam sambil intai-intai mamat tuh ada tak lagi..akhirnya dia pun blah kebosanan menanti baby..hehehehehe kejam tak? tak kan?? angguk jer...hahahaha

pastu baby kembali semula ke HQ cwngn Terengganu nih. sambung balik wat telemarketing sampailah hari ini. 2 hari sebelum hari terakhir..yeayyy...
bangunan TM kt belakang nuh...

p/s banyak kenangan and pengalaman yang berguna dapat diapplykan dalam kehidupan seharian sekaligus meningkatkan kematangan diri..cewahh ayat prghhhh....
p/s malam ni berbuke di Rasamas...yipppi...

1 comment:

akmall said...

aku habis Sabtu ni.. tak sabar rasanya... nak balik kampung!!!