~~SAYANG KORANG~~

~~JAduaL LaGI~~

assalamualaikum...

today baby punyer schedule adalah seperti berikut (macam kertas soalan bahasa melayu time dolu-dolu kan hahahaha)

my busy day


8.00 bangun pagi gosok gigi pergi mandi pakai baju (sambil nyanyi lalalala)

8.30 Jihan call suh turun nak pergi fakulti settle surat penerimaan menjalani praktical kat TM tuh..

9.15 ada meeting tuk praktical plak..Sir Azizi bagi penerangan. ermm praktical tak ada jam kredit just for syarat lulus gagal..ermm saya bangkang..

10.30 habis meeting. sesi ambik gambar plak..nak letak dalam majalah fakulti katanyer

11.00 sembang ngan Nazirah, Wan nor and K.zah sebelum interview session plak kul  11.30

11.30  kene interview  oleh  Madam Mahani..cakap sal natural setting environment learning..boleh ah..3 orang per group. baby ngan Nazirah and Wan Zul..

12.00 done..meneruskan perjalanan ke cafe untuk melantak..

1.35 tulis and post entry terbaru kat lab hahahaha

2 comments:

akmall said...

baby..baby..baby..baby tulis entry kat Lab ke?..heheh..kena tak i sapa?..hahaha

~~ZusUliYaiNi mAMaT~~ said...

mestilah...sapa tak kenal ngan adik kan? hahaha